Наркологічний центр Добро - лікування наркоманії, алкоголізму та харчових розладів

Skype
Телефон
Будь ласка, скажіть, що дізналися номер на сайті 032.ua
Цілодобово
Зараз відкрито

Фотоальбоми (1)

Інформація про компанію

Лікування алкоголізму, наркоманії та тютюнопаління
Лікування алкоголізму
Лікування наркоманії
Лікування ігроманії
Нарколог
Про нас
У наркологічному центрі "Добро" можна пройти лікування та реабілітацію наркоманії, алкоголізму та різних видів харчових розладів (нервова булімія та анорексія, компульсивне переїдання) Львові та Києві  Переваги лікування у НЦ"Добро": • працюємо цілодобово; • безкоштовно доставляємо пацієнта в нашу клініку;  • забезпечуємо анонімність та індивідуальний підхід; • зручні та комфортні умови перебування в клініці; • cупровід та підтримка після проходження курсу лікування, батьківські збори; • доступнi цiни та програми лояль...

У наркологічному центрі "Добро" можна пройти лікування та реабілітацію наркоманії, алкоголізму та різних видів харчових розладів (нервова булімія та анорексія, компульсивне переїдання) Львові та Києві 

Переваги лікування у НЦ"Добро":
• працюємо цілодобово;
• безкоштовно доставляємо пацієнта в нашу клініку; 
• забезпечуємо анонімність та індивідуальний підхід;
• зручні та комфортні умови перебування в клініці;
• cупровід та підтримка після проходження курсу лікування, батьківські збори;
• доступнi цiни та програми лояльностi;
• допомагаємо із працевлаштуванням.
specalnost-lkarv-spisok-opis-lkar-vuzkih-specalnostey_724

У наших відділеннях у Львові та Києві працюють найкращі фахівці, які допоможуть успішно побороти будь-яку залежність.

Найголовніше - внутрішнє бажання позбутися від проблеми і стати здоровою людиною!
7
Наркологічний центр Добро, послуги психолога
Основна мета наших фахівців - не тільки зняти у пацієнта фізичну залежність, а й ліквідувати залежність в психічному плані, ось чому кожен курс лікування в нашому центрі обов'язково передбачає кваліфіковану участь психологів.
Наркологічний центр Добро у співпраці з Медичним центром харчових розладів Баланс пропонує кожному пацієнту індивідуально пророблений курс лікування наркоманії, алкоголізму, нервової булемії та анорексії і компульсивного переїдання, який дозволить вирішити проблему комплексно. Наш курс ділиться на кілька етапів, кожен з яких передбачає послідовне лікування проблеми.

Наша комплексна лікувально-реабілітаційна методика: 

1. Мотивація
2. Диагностіка
3. Детоксикація
4. Психіатричне лікування
5. Психотерапія
6. Медикоментозна терапія
7. Психологичне консультування
8. Повне фізіологічне відновлення організму
9. Реабілітация
10. Соціальная адаптація
8ready_1 5-1ready_1

Протягом кожного з етапів пацієнти отримують не тільки ефективний лікарський курс, але і кваліфіковану психологічну допомогу, а також повний контроль з боку професіоналів, які будуть перевіряти симптоми «ломки» і в разі необхідності знімати негативні явища. 
Навіть після успішного лікування необхідна тривала і обережна соціалізація хворого, його залучення в роботу, корисні види діяльності. Тому після стаціонарного лікування при необхідності ми продовжуємо надавати допомогу своїм пацієнтам.

Добро, медичний та оздоровчий центр 
4

Основні напрямки діяльності Наркологічного центру «Добро» це:

 

-

лікування харчових розладів

-

лікування наркоманії

-

лікування алкоголізму

-

лікування ігроманії

Лікування алкогольної, наркотичної залежностей і харчових розладів та психологічна реабілітація в нашому центрі дозволить пацієнту відновити всі сфери свого нормального життя, допоможе повернутися в сім'ю і налагодити контакт з друзями та близькими людьми.
Для цього у нас створені всі належні умови. А саме: гарні, комфортні кімнати зі всім зручностями. Ми пропонуємо проживання пацієнтів у номерах з кондиціонерами, доступом до мережі інтернет та супутникового телебачення. А також є можливість для занять спортом та прийому оздоровчих процедур.

10-1ready_1 1-2ready_1
9-1ready_1 6-3ready_1

У нас працюють справжні професіонали, які використовують найдієвіші методики для лікування різного виду залежностей та пагубних звичок. 
Комплексне поєднання бажання хворого вилікуватися, професіоналізму персоналу, сприятливих умов дає великий результат і понад 63 % людей, які до нас звертаються, повністю виліковються.

Реабілітація харчових розладів

Наркологічний центр “Добро” у співпраці з партнером, мед. центром Баланс проводить лікування харчових залежностей. Центр харчових розладів Баланс спеціалізується на реабілітації  нервової анорексії, нервової булімії, компульсивного переїдання та надмірної ваги. Кожен із цимх розладів має свої особливості виникнення і перебігу, але всі вони потребують лікування, адже без допомоги така хвороба може спровокувати навіть летальні наслідки.   

Пропонуємо лікування таких видів харчових розладів:

анорексія – недостатнє вживання їжі
5662e18e-5033-3ee0-5033-3ea757748302.photo.0
булімія – раптове, неконтрольоване вживання їжі
переїдання – часте надмірне вживання їжі
Ми повернемо Вам радість і справжній смак життя!
Добро, наркологічний центр
1

Якщо Ви або Ваш родич опинилися в полоні залежності, ні в якому разі не закривайте очі на цю проблему. Ефективне лікування залежності - це дуже серйозний процес, який вимагає втручання тільки справжніх професіоналів, тому необхідно звертатися за допомогою до наших лікарів у центрі “Добро”.

Першу зустріч лікаря із пацієнтом бажано проводити в присутності членів сім'ї хворого. Це необхідно для збору об'єктивних відомостей про характер залежності. Наші спеціалісти при першому інтерв'ю дізнаються інформацію про минулі спроби лікування, особливості ремісій, причини зривів, про перебіг рецидивів.

 meducuna-300x212
Важлива максимальна залученість хворого в терапію, без його згоди і зацікавленості лікування не принесе бажаного результату.
Наркологічний центр Добро, лікування та реабілітація від залежностей 
Весь курс лікування розрахований на постійне перебування пацієнта на території Наркологічного центру «Добро» , де пацієнт зможе проживати в умовах повного пансіону і отримувати все необхідне для повноцінного життя. 

До кожного пацієнта у нашій клініці індивідуальний підхід. Залежно від особливостей прояву хвороби та стану її запущеності підбирається методика лікування. Вона включає в себе як прийом медикаментів, так і роботу з психологом, або ж кодування від шкідливих звичок.
Ми дбаємо про комфорт та приватність, тому також пропонуємо VIP-умови лікування та реабілітації. Часто хворі соромляться своєї залежності або не хочуть публічності в такому питанні, тому задля комфорту пацієнтів лікування у нас анонімне.

unnamed

Загальновідомо, що постійне вживання алкоголю або наркотичних засобів призводить не тільки до деградації особистості, а й летального результату. Помирають зовсім молоді люди, які знехтували запропонованою їм допомогою. Самостійно позбутися залежності практично неможливо, а тому для збереження здоров'я, а часом і життя, дуже важливо своєчасно звернутися за допомогою до професіоналів.
У наркологічному центрі «Добро» Ви зможете отримати кваліфіковану допомогу фахівців, яка буде враховувати і фізичні, і психологічні проблеми, викликані залежністю. При необхідності хворому буде надана також допомога інших фахівців, що відповідають за лікування різноманітних захворювань. Однак буде краще, якщо за допомогою до фахівців Ви звернетеся тоді, коли ряд негативних наслідків ще не встиг розвинутися, тоді залежність може бути вилікувана без проходження додаткових важких курсів. Тому постарайтеся звернутися за допомогою якомога раніше і тоді реабілітація не займе багато часу, а залежна людина якомога швидше повернеться до повноцінного життя.

стоп
Не зволікайте, запишіться на безкоштовну консультацію (цілодобово)
‎067 455 66 55

Центр Харчових Розладів БАЛАНС - це спеціалізоване лікування харчової залежності у Львові та Києві.

У Центрі "Баланс" щодня надають допомогу пацієнтам з проблемами таких захворювань як: булімія (нервова булімія), анорексія (нервова анорексія), переїдання (компульсивне переїдання) і ожиріння (обжерливість, зайва вага ). Порушення харчової поведінки багатьма дівчатами, жінками і навіть чоловіками може перейти в смертельне захворювання, якщо вчасно не почати професійне лікування і подальшу реабілітацію.

Ми гарантуємо анонімність та конфіденційнісь лікування, використовуємо індивідуальний підхід до кожного пацієнта, забезпечуємо комфортні умови проживання і надаємо професійну та ефективну домопогу тим  хто звернеться за телефоном ‎0674556655

11.25 дуже добре
(31 оцінка)
Високі оцінки користувачів за Ціна
328 переглядів у квітні
8 людей рекомендують
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Розміщення на мапі міста
Ми в мережі

Відгуки

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Обслуговування
0/12
Якість наданих послуг
0/12
Відповідність товару/послуги з описом
0/12
Ціна
0/12
Відгук:

Завантажити фото: